درحال بارگزاری ...

سامانه آزمایشگاهی کاربرد لیزر دی اکسید کربن در دستگاه های پیشرفته صنعتی

این سامانه به منظور استفاده در آزمایشگاه اپتیک-لیزر کارشناسی ارشد فیزیک (گرایش اپتیک-لیزر) برای آشنایی دانشجویان با مشخصات فیزیکی لیزرهای صنعتی و کاربرد آنها در صنایع و فناوری‌های گوناگون طراحی و تولید شده است. در طراحی این سامانه تلاش شده است تا کاربر به طور دستی تمامی پارامترهای موثر در توان خروجی و شدت نور لیزر در محل تابش را تنظیم و نتیجه حاصل را مشاهده و اندازه‌گیری کند. از موارد مهم در طراحی سامانه، در نظر گرفتن موارد ایمنی برای به حداقل رساندن خطرات جانی ناشی از نور لیزر و بخش‌های الکترونیکی (های ولتاژ) است. برخلاف سامانه‌های رایج، نور لیزر فقط اجازه دارد در یک راستای افقی حرکت کند که توسط آینه مخصوص و متصل به یک موتور استپر انجام می‌شود. در راستای قائم با استفاده از یک لنز مخصوص کار در ناحیه طیفی فروسرخ و با استفاده از یک استپر دیگر میزان شدت نور روی سطح نمونه تنظیم می‌شود. با استفاده از استپر سوم سطح نمونه در راستای عمود بر دو راستای قبل حرکت داده می‌شود. بدین ترتیب، با داشتن امکان هدایت نور لیزر در هر سه جهت نسبت به نمونه، امکان انحراف نور لیزر در راستاهای ناخواسته و ایجاد خطر برای کاربر از بین می‌رود. برای نشان دادن وضعیت سیستم و همچنین امکان برنامه‌ریزی اتوماتیک از یک صفحه نمایش لمسی (HMI) برای اتصال به PLC استفاده شده است. میکروکنترلر وظیفه دریافت اطلاعات از تمام سوئیچ‌های امنیتی و خاموش نمودن لیزر در مواقع خطر را به عهده دارد. اطلاعات سوئیچ‌ها از طریق پین‌هدرهای تعبیه شده در اختیار آزمایشگر هم قرار دارد. برای تغییر توان لیزر، یک برد ساده الکترونیکی طراحی شده است که آزمایشگر می‌تواند توان را به صورت دستی از 0 تا 60 وات تنظیم نماید.


products

طیف‌سنج لیزری

این محصول یک چیدمان آزمایشگاهی به منظور آموزش تکنیک‌های مرتبط با موضوع طیف‌سنجی لیزری است. در طراحی این محصول سعی شده است که یک چیدمان آموزشی-آزمایشگاهی فراهم شود که ضمن دارا بودن قیمت مناسب در هر دو زمینه پژوهشی و آموزشی مورد استفاده قرار گیرد. به عنوان نمونه می‌توان به انجام آزمایش‌هایی در زمینه اندازه‌گیری پراکندگی، فلوئورسانس، جذب اتمی، آپکانورژن و ... اشاره کرد.


products

مدل آموزشی میکروسکوپ نیروی اتمی

: مدل آموزشی میکروسکوپ نیروی اتمی از دو بخش تشکیل شده است: 1) میکروسکوپ آموزشی، 2) نمونه. نمونه، یک ماتریس 8 در 16 است که در برخی از سلول‌های آن آهنربا قرار دارد. زیر کانتیلور نیز یک آهنربا قرار دارد و کمک می‌کند هنگامی که نمونه زیر آن حرکت می‌کند، ارتفاعش تغییر کند. به منظور درک تغییر ارتفاع کانتیلور، نور لیزری به آن می‌تابانیم، در این‌صورت بازتاب نور لیزر در صفحه نمایش جابه‌جا می‎‌شود. با توجه به قطب آهنرباهای موجود در نمونه، نیرویی که هر سلول نمونه به کانتیلور وارد می‌کند می‌تواند جاذبه یا دافعه باشد. بنابراین نور لیزر نسبت به حالت خنثی پایین یا بالا می‌رود.

products

کیت مخابرات نوری

کلمه‌ی مخابرات یا ارتباط از راه دور، به عمل انتقال اطلاعات از فاصله‌های دور برای برقراری ارتباط گفته می‌شود. ساموئل مورس با اختراع نوعی تلگراف الکتریکی تجاری در دهه‌ی 1840 یک تحول و انقلابی بزرگ در زمینه تلگراف به وجود آورد. مورس با قطع و وصل جریان برق در طول یک سیم، پیام مورد نظر را انتقال داد و الفبایی را تحت عنوان "کد مورس" اختراع کرد. در کیت آموزشی مخابرات نوری، دانش‌پژوهان با مفهوم انتقال اطلاعات به کمک فیبر نوری آشنا می‌شوند. فرستنده: فرستنده سيگنال‌هاي نوري تولید شده توسط LED را تا مسافت مشخصی هدايت مي‌نمايد. فیبر نوری: وظیفه انتقال سیگنال‌های نوری را در یک مسافت مشخص برعهده دارد. دريافت كننده نوري: سيگنال‌هاي نوري را برای رمزگشائي دريافت مي‌کند.

products

بسته آموزشی الکترونیک

به کمک این بسته آموزشی، دانش‌پژوهان با بستن مدارهای ساده‌ای شامل یک ترانزیستور و قطعات گوناگون (مقاومت، دیود نورافشان، پتانسیومتر، فوتوسل، خازن، ...) با عملکرد این قطعات آشنا می‌شوید.

products